top of page
Search

MEET OUR INDIAN FAMILY

We zijn ondertussen al drie weken in India. Het wordt tijd dat jullie onze Indische familie leren kennen. Wij stellen jullie graag voor aan:


VIDGI - ONZE KOKKIN

Dit is Vidgi, onze kokkin. Zij zorgt ervoor dat we 's ochtends, 's middags en 's avonds heerlijk kunnen eten. Zelfs tussendoor voorziet ze lekkere snackjes voor ons.

We vroegen Vidgi om een gekke foto en dit is het resultaat, CUTE!


Hier kunnen jullie meegenieten van twee van onze favoriete Indische gerechtjes.

chapati


noodles


DURGA - ONS INDISCHE ZUSJE

Dit is Durga, ons Indische zusje. Zij is bijna iedere avond te vinden bij ons in het guesthouse. We spelen elke dag wel een spelletje met haar of kleuren mandala's in. Ze voelt echt als een kleine zus voor ons! Durga is de dochter van Vidgi.


JACKULINE - ONZE INDISCHE MAMA

Dit is Jackuline, onze Indische mama. Jackuline zorgt voor ons alsof wij haar eigen kinderen zijn. Waar wij zijn, is Jackuline ook. Ze gaat mee op alle uitstappen, gaat mee naar de scholen... Zelfs als we een dagje in het guesthouse blijven, komt ze ons gezelschap houden.SELVAM - ONZE INDISCHE PAPA


Dit is Selvam, onze Indische papa. Selvam is de projectleider van READ. Bij hem kunnen we terecht met al onze vragen en bezorgdheden over ons verblijf hier. Hij zorgt ervoor dat we niets tekort komen. Ook speelt hij af en toe een spelletje met ons mee. Hij kan niet zo goed tegen zijn verlies, maar maakt niet uit, Marit ook niet.


WIST JE DAT...


- Vidgi geen Engels kan. Ze blijf het volhouden om in het Tamil tegen ons te praten. WE DON'T UNDERSTAND IT!


- Durga (13 jaar), beter tegen haar verlies kan dan Marit. SAD STORY...


- Jackuline onze beschermer is tegen de wilde (gevaarlijke) honden die hier overal los rondlopen. (JASMINE IS SCARED!)


- Selvam vals speelt bij het spel Rummikub en wij er allebei niets van durven zeggen. BUT HE STILL CAN'T WIN!


130 views1 comment

Recent Posts

See All

1件のコメント


Nicole Mathijssen
Nicole Mathijssen
2020年2月21日

Zo fijn dat je Indische familie zo goed voor jou ( jullie) zorgt nu ik dat niet kan. Mis je lieverd maar zo leuk steeds je berichten te lezen 💋

いいね!
bottom of page